COMUNICATE EXECUTIV

COMUNICATE EXECUTIV

COMUNICATE EXECUTIV 2022

PARCARE AUTOVEHICULE

FACILITARE ACȚIUNI DESZĂPEZIRE

‼️Având în vedere ninsoarea abundentă căzută în această după-masă, pentru a facilita intervenția utilajelor de deszăpezire, vă adresăm rugămintea de a evita parcarea autovehiculelor pe marginea drumului public, în caz contrar riscând să ajungem în situația de a nu putea interveni corespunzător pe toate străzile.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

CLARIFICĂRI ABONAMENTE PENSIONARI

Având în vedere faptul că, în ultimele zile, au fost primite solicitări de eliberare a abonamentelor gratuite pentru pensionari, vă informăm că analizăm posibilitatea acordării unor astfel de abonamente începând cu acest an. Aprecim însă că, actualul context pandemic a limitat considerabil deplasările persoanelor vârstnice, iar mare parte dintre pensionarii de pe raza comunei Chinteni nu folosesc mijloacele de transport public în vederea deplasării. Pe de altă parte, un număr de peste o sută de pensionari beneficiază deja de gratuitate la transportul public, în calitate de refugiați, gratuitate acordată în baza Legii 118/1990, L189/2000 și OUG 214/1999 de către Casa de Pensii, prin CTP Cluj-Napoca.
Acordarea abonamentelor gratuite pentru transportul public tuturor pensionarilor, în contextul în care prețul unui abonament lunar este cuprins între 195 lei – 220 lei, ar reprezenta o cheltuială anuală mult prea mare pentru bugetul local.
În acest sens, în cazul în care există printre dumneavoastră pensionari aflați în situații deosebite, nevoiți să folosească transportul public cu regularitate, vă rugăm să depuneți la sediul Primăriei comunei Chinteni o cerere în vederea acordării abonamentelor gratuite, însoțită de cuponul de pensie.

În atenția locuitorilor comunei Chinteni,

Începând cu luna ianuarie 2022, se vor acorda abonamente gratuite elevilor, pe linia metropolitană + o linie pe raza municipiului Cluj-Napoca.
Vor beneficia de aceste abonamente:
– elevii care urmează cursuri liceale sau profesionale;
– elevii claselor V-VIII care urmează școli cu predare în limba maghiară.
– studenții care urmează cursuri la zi;
Solicitările se depun la sediul Primăriei comunei Chinteni, însoțite de documente justificative. Abonamentele se vor elibera tot de la sediul Primăriei Chinteni.
Abonamentele se eliberează pe baza cererii depuse la sediul Primăriei comunei Chinteni, la care veți anexa:
1. Copia cărții de identitate a elevului, din care să rezulte domiciliul/reședința pe raza comunei Chinteni;
2. Copia certificatului de naștere a elevului, însoțită de copia actului de identitate a părintelui/reprezentantului legal, în cazul copiilor sub 14 ani, din care să rezulte domiciliul/reședința pe raza comunei Chinteni;
3. Carnetul de elev/student vizat pe anul școlar în curs ;
4. Fotografie;
Se vor elibera carduri de călătorie noi, chiar dacă dețineți deja un astfel de card.
În ceea ce privește categoriile de beneficiari, menționăm că în cazul elevilor care frecventează școli cu predare în limba maghiară, abonamentele de acordă pentru elevii de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, în contextul în care, pe raza comunei, nu există clase cu predare în limba maghiară.

PROGRAM COLECTARE DEȘEURI MENAJERE

29.12.2021-05.01.2022

Vă informăm că, în perioada sărbătorilor, reziduurile menajere vor fi ridicate astfel:
În data de 29.12.2021, în locul ridicării programate pentru luni, 27.12.2021;
În data de 30.12.2021, în locul ridicării programate pentru vineri, 31.12.2021;
În data de 05.01.2022, în locul ridicării programate pentru luni, 03.01.2022.
După data de 5 ianuarie 2022, deșeurile menajere vor fi ridicate conform vechiului program.

COMUNICATE EXECUTIV 2021

LUCRĂRI MODERNIZARE STRĂZI

STR. IL CARAGIALE, NICHITA STĂNESCU, ARH. ION MINCU

Vă informăm că, începând de azi, până cel târziu, joi, 25 noiembrie 2021, încercăm să finlizăm lucrările de modernizare a străzilor I.L. Caragiale, Nichita Stănescu și Arh. Ion Mincu, sens în care va fi turnat cel de-al doilea strat de asfalt și vor fi efectuate marcajele rutiere. În vederea desfășurării în bune condiții a lucrărilor mai sus menționate, vă adresăm rugămintea de a evita parcarea autovehiculelor pe aceste străzi până mâine.
De asemenea, începând de marți, 23 noiembrie 2021 vor începe lucrările de modernizare a străzii Marin Sorescu. Conștientizăm faptul că toate aceste lucrări vă vor crea disconfort, motiv pentru care apelăm la înțelegerea și răbdarea dumneavoastră pe toată perioada desfășurării lucrărilor.
Vă mulțumim.

ANUNȚ MODIFICARE PROGRAM COMPARTIMENT URBANISM

ÎN FIECARE MIERCURI ÎNTRE ORELE 08.00-16.00

RECOMANDĂRI PENTRU FERMIERII DIN SECTORUL VEGETAL

COMUNICATE EXECUTIV 2020

CONSTITUIRE BIROU ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPȚIE

BIROUL ELECTORAL NR. 28

APLICAȚIE MIMICO-GESTUALĂ

MODIFICARE SEDIU SECȚIA DE VOTARE NR. 399

SUSPENDARE DEPUNERE DECLARAȚII CĂSĂTORIE

VALABIL ÎN PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ

CONT PLATĂ TAXĂ SALUBRITATE